Custom made

U heeft als bedrijf een high traffic website. Of u wilt uw servers buiten uw bedrijf plaatsen, maar u wilt niet dat uw data in een algemene cloud belanden of daar afhankelijk van zijn. Wij bouwen voor uw organisatie een complete custom build redundante private cloud. Indien gewenst onderhouden wij deze voor u, tevens kunnen wij u tal van voorbeelden bij een van onze referenten laten zien.

De complete cloud wordt door ons gebouwd, geplaatst, geïnstalleerd en ingericht. Ook leveren we hierbij in Visio formaat de netwerkschema’s, afsluit & opstart schema’s, etc. Ofwel een complete turn-key oplossing. Uw eigen cloud kunnen we inhouse plaatsen of extern in één van de vele datacenters die ons land rijk is. Er kunnen soms verschillende redenen zijn om uw cloud inhouse te plaatsen. Inhouse en het extern plaatsen is beide mogelijk.

Inhouse oplossing – adviesburo Robbe bv

Voor adviesburo Robbe bv hebben we een custom made omgeving gebouwd. Deze omgeving is inhouse geplaatst, omdat dit voor hen veel kosten bespaart op glasvezellijnen, en omdat men inhouse veel hogere snelheiden kan behalen. (thinclient – server connectie) Tevens vindt men het prettiger dat de servers inpandig staan. Bij adviesburo Robbe bv hebben we gekozen voor een SMB oplossing, die voor hen toereikend genoeg was. Het grote voordeel is dat er bij een dergelijke omgeving voor een relatief goedkope oplossing van VMWare gekozen kan worden, echter wel voorzien van alle gemakken. Dit zelfde geldt voor de Veeam backup software. Om aan de licentietechnische eisen te voldoen, mogen er maximaal 3 hosts ingezet worden met in totaal maximaal 6 CPU’s. Bij adviesburo Robbe bv schrijven we de data naar Open-E datastore oplossingen, die redundant zijn opgesteld. De datastore is voorzien van SSD Cachecade, en bevat tevens de backup en replica drives. Uiteindelijk worden alle data naar tape geschreven. Een enorm stabiele en betrouwbare omgeving, waarmee men nog jaren vooruit kan. Totaal meer dan 72GHz een CPU kracht en 192GB memory en meer dan 4TB storage.

 

Datacenter oplossing – TIX NL

Voor TIX NL, hebben we een complete oplossing in een datacenter gebouwd.
Hier was het erg belangrijk dat de oplossing modulair is uit te bouwen. Ze groeien erg hard, en
het is daarom belangrijk dat men snel kan beschikken over meer CPU power, memory of meer opslagmogelijkheden.
Het bij plaatsen van hosts, complete storage units, is hier allemaal mogelijk zonder dat er downtime van de website optreedt.
Momenteel worden er vanaf de storage voorziening meer dan 384 disken aangestuurd.