Data delen

Vele bedrijven gebruiken SugarSync, Box of Dropbox. Echter is er ook een oplossing die u compleet zelf beheert en zelf in handen heeft. Wij maken hier gebruik van de opensource tool ownCloud. Met ownCloud kunnen wij garanderen dat uw data altijd snel en op een correcte manier worden gesynchroniseerd, dit laat vaak bij de andere externe oplossingen nog te wensen over.

Met ownCloud kunt u:

 

  • Rechten & gebruikers beheer
  • Iemand extern uitnodigen + de start en eind data aangeven
  • Zelf kiezen welke mappen wel en niet worden gesyncd
  • Versiebeheer (backups)
  • Dagelijks 4x per dag een complete extra backup van de complete omgeving door Resbo IT
  • Foto’s direct te zien met viewer en tekst is direct te editen
ownCloud

Weten waar uw gegevens te vinden zijn en controleren wie er toegang toe heeft? Niet prettig als uw data voor uw gevoel ‘ergens’ in de Cloud rondzweven? Kortom, uw data veilig beheren, op uw eigen server in de Cloud?

Zelf de touwtjes in handen

ownCloud is een flexibele, open source oplossing voor bestandssynchronisatie en -deling. Een krachtige combinatie van eenvoud en veiligheid. Eenvoud omdat de service werkt vanuit élk systeem, van Windows, Mac en Linux tot iPhones, iPad’s, en Android telefoons. Veilig omdat de beheerder de mogelijkheid kan hebben om de data van medewerkers te beheren. U houdt zelf de touwtjes in handen. Met de ownCloud App kunt u bestanden downloaden, uploaden, openen en bewerken. Ook is het onder meer mogelijk om bestanden te verwijderen en nieuwe mappen aan te maken.

Prijs

ownCloud heeft u voor € 30,- per maand. Daarnaast betaald u € 0,65 per 1 GB per maand.