Geen eigen servers

Wanneer uw bedrijf voor de cloud kiest, dan brengt dit vele voordelen met zich mee.

Wij omschrijven hieronder twee scenario’s:
  1. Uw bedrijf heeft meerdere vestigingen en de kans is groot dat er op elke vestiging servers staan.
    In sommige gevallen zal er op de andere vestigingen middels een terminal server verbinding worden gemaakt met het hoofdkantoor. In dit geval zult u veel kosten hebben aan de  initiële investering van de hardware, onderhoud hiervan en licentiekosten. Tevens zult u de internetverbinding als bottleneck ervaren. U betaalt hier al erg veel voor, terwijl de snelheid nog niet optimaal is.Wanneer uw bedrijf voor een cloudoplossing kiest, dan zullen al uw servers gehost worden in ons datacenter. Waar uw servers ten eerste vele malen beter opgesteld staan (redundantie, meer geconditioneerd) en waar u de beschikking heeft over 10 GBPs internetlijnen.
  2. Al de vestigingen van uw bedrijf kunnen nadat ze de naar de cloud gemigreerd zijn, vele malen sneller verbinding maken, en u profiteert van de snelheid van de nieuwste en snelste servers.
    Tevens heeft u altijd recht op de nieuwste versie van de afgenomen licentie. Stel dat u bijvoorbeeld Office licenties afneemt, dan heeft u op dat moment recht op Office 2013, echter mag u ook altijd voor een andere versie kiezen zoals bijvoorbeeld Office 2010. (in sommige gevallen kan dit noodzakelijk zin in verband met de compatibiliteit met uw andere programmatuur. Zo kunt u bij ons ook altijd kiezen voor de juiste Windows versie.