Partners

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werkt CloudHolland samen met de volgende partners

 • box-1

  HP Certified Partner

  Wij leveren HP hardware tegen zeer goede prijzen, dit vaak onder de marktprijs. Ook hebben wij zeer korte lijnen met de support van HP, zodat wij kunnen zorgen voor snelle hardware replacements in geval van defecten.

 • box-1

  DELL Certified Partner

  Wij leveren Dell tegen zeer goede prijzen, dit vaak onder de marktprijs. Dit omdat wij korte lijnen binnen Dell hebben, dit tevens voor support of aanpassingen aan uw hardware. Zelfs wanneer u bijvoorbeeld een Dell laptop via ons aanschaft bestemd voor een van uw vestigingen in Belfast, en de wens voor een UK Keyboard wordt geuit in plaats van een US keyboard, dan kunnen we deze snel en kosteloos laten vervangen.

 • box-1

  Adobe Certified Sales Professional
 • box-1

  Afas Expertnetwerk
 • box-1

  Idera Authorized Partner

  Wij leveren het prachtige backup product van Idera backup, wij hebben al vele jaren ervaring met dit product. (voorheen R1Soft) Idera is ideaal voor en goede, snelle, betrouwbare en een stabiele serverbackup. Ook de bare metal restore functies zijn uitmuntend. Dit product is ideaal geschikt voor fysieke of VM servers. (het openen van statische poorten openen is vereist)

 • box-1

  Microsoft Certified Partner

  Wij zijn Microsoft Partner, en kunnen daarom altijd met de nieuwste software werken zodat wij onze medewerkers kunnen trainen en voorbereiden op de nieuwste technologieën. Daarnaast zijn wij ook Office 365 partner, en kunnen dit leveren en beheren. En wij leveren elke mogelijke licentie in SPLA vorm. U kunt met elke Mircosoft gerelateerde vraag bij ons terecht.

 • box-1

  IASO Partner

  Voor werkstations, laptops maar indien gewenst ook voor servers leveren wij IASO backup oplossingen. Een product dat snel, stabiel en betrouwbare backups maakt. Er is alleen een client vereist. Poorten openen voor dit product is niet nodig. Clients worden automatisch remote geupdate vanuit een van onze datacenters.

 • box-1

  VMWare partner

  Ons volledige cloudplatform draait op VMWare. Ook bouwen wij de meeste platformen van onze klanten in VMWare omgevingen.
  Indien gewenst kan hier ook altijd voor Citrix of Redhat gekozen worden. Echter hebben wij de beste ervaringen met VMWare op het gebied van stabiliteit.

   

 • box-1

  Open-E Authorized Partner

  Wenst u een stabiele storage omgeving voor een aantrekkelijke prijs, dan bent u bij Open-E aan het juiste adres.
  Een prachtig product, waarbij het mogelijk is om bij live omgevingen hardware uit te bereiden.
  Tevens wanneer een van uw storage systemen uitvalt, dan draait alles zonder uitval direct door, dit dankzij de failover functie van Open-E.
  Ga naar de Open-E website.

 • box-1

  Ruckus Top Dog – Certified integrator / Authorized Partner

  Onze medewerkers worden jaarlijks getraind in het installeren, beheren en onderhouden van Ruckus apparatuur. Ruckus biedt de best denkbare draadloze oplossingen. Ruckus wireless apparatuur is uitermate geschikt voor WiFi VoIP verbindingen, netwerken spreiden over meerdere locaties, Point to Point straalverbindingen, etc. De oplossingen zijn uitermate geschikt voor grote kantoren, gemeentehuizen, ziekenhuizen, scholen, maar ook voor de kleinere ondernemingen die wel uitermate stabiel WiFi vereisen heeft Ruckus betaalbare oplossingen.

 • box-1

  Sonicwall Solution Provider

  Sinds jaar en dag leveren wij Sonicwall hardware. Sonicwall biedt de beste en veiligste oplossingen,
  op het gebied van routers, VPN appliances, etc. Netwerken scheiden, redundante internetverbindingen, VPN tunnels,
  etc. Al het denkbare is mogelijk met de Sonicwall devices.

 • box-1

  Veeam Professional Partner

  De grotere custom cloud oplossingen en onze eigen cloud oplossingen rusten wij uit met Veeam Enterprise Backup.
  Dit prachtige pakket, kan elke minuut uw servers repliceren en backuppen. In geval van calamiteiten kan er direct overgeschakeld worden op een replica die gecreërd is door Veeam.

 • box-1

  SuperMicro partner

  Kwaliteits apparatuur met een geweldige pricing. Bij Supermicro ontwikkelen ze kwaliteits producten die vooral gericht zijn op datacenter toepassingen. Maar ook de MKB servers van Supermicro doen niet onder voor Dell of HP en zijn vaak van nog betere kwaliteit dan haar collega’s en dit voor een veel lagere prijs.